AVA studio

S E R V I C I I

Amintiri pentru o viata

Fotografie de nunta

O nuntă este un eveniment unic și special în viața voastră, iar fotografiile ar trebui să vă permită să retrăiți acele momente de fiecare dată când le priviți. Cu pasiunea noastră pentru fotografie, vă putem ajuta să păstrați aceste amintiri pentru totdeauna.

Suntem aici pentru a captura momentele prețioase și pentru a transforma fiecare poveste de dragoste într-o amintire eternă.

la viață fiecare detaliu, fiecare zâmbet și fiecare emoție din ziua cea mare.

Echipa noastră de fotografi cu experiență combină abilitățile tehnice cu pasiunea pentru artă pentru a vă oferi imagini care spun poveștile voastre. În fiecare cadru, căutăm acele momente autentice și sincere care fac din fiecare nuntă o experiență unică.

Suntem dedicați să ne înțelegem clienții și să le oferim servicii personalizate. Fiecare nuntă este diferită, iar fotografiile ar trebui să reflecte cu exactitate stilul și personalitatea voastră. Lucrăm îndeaproape cu voi pentru a înțelege nevoile și dorințele voastre, astfel încât să vă putem oferi exact ceea ce vă doriți.

Pret: 250 lei / h si poate cuprinde stare civila, ceremonia regiligioasa si petrecerea de la restaurant. contactati-ne pentru o oferta personalizata

Fotografie de botez

Botezul unui copil este un eveniment cu semnificație profundă și emoții pure, iar fotografiile de botez pot păstra pentru totdeauna acele amintiri dragi.

În fiecare fotografie de botez, căutăm să capturăm fiecare detaliu semnificativ – de la ceremonie și momentul botezului în sine până la zâmbetele familiei și interacțiunile dintre cei dragi.

Fotografiile de botez nu sunt doar imagini; sunt amintiri pe care le veți păstra pentru o viață întreagă și le veți împărtăși cu generațiile viitoare. Cu echipament de înaltă calitate și experiență în storytelling vizual, vă garantăm că veți avea amintiri minunate care vor rezista testului timpului.

Pret: 250 lei / h si poate cuprinde atat ceremonia religioasa, o sedinta foto intima alaturi de cei mai apropiati membri ai familie, cat si la petrecerea de la restaurant

Portret de familie

Familia este cea mai valoroasă componenta a vietii noastre. Portretele de familie sunt modalitatea perfectă de a captura momentele de bucurie, și conexiune între membrii familiei tale. Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați aceste momente în amintiri de preț.

Durata unei sedinte este de 1,30 h si se va desfasura intr-un spatiu ales de comnun acord – acasa, in natura sau in studio.

Pret: 350 lei

Fotografie corporate

imaginea contează în lumea afacerilor. Fotografia corporate nu este doar despre imagini – este despre comunicarea valorilor, profesionalismului și excelenței dvs. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă puneți în valoare afacerea în cea mai bună lumină.

Fie că aveți nevoie de portrete de personal, fotografii de produs sau documentare ale evenimentelor de afaceri sau team building, suntem aici pentru a vă oferi imagini care vor face diferența.

Sedinta se va desfasura dupa nevoile la sediul firmei,  in teambuilding, sau in alti spatii in care se desfasoara activitatile companiei.

Pret: 250 lei / h (transportul in afara Clujului nu este inclus)

Pentru o oferta pesonalizata, contacteaza-ne!