AVA studio

Termeni și Condiții

Dreptul de autor asupra informațiilor publicate pe siteIntregul continut al site-ului studioava.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea companiei noastre  si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului fauveatelier.com numai in limitele metionate in prezentul document.

De asemenea, numele site-ului (studioava.ro) precum si insemnele grafice nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Acord de utilizare a fotografiilor tale

Având în vedere particularitățile obiectului de activitate, care are o componentă artistică specifică, trebuie să se poată demonstra potențialilor clienți atât experiența, cât și abilitățile necesare pentru a presta serviciile de fotografie și conexe. De asemenea, trebuie să se poată demonstra stilul artistic abordat, pentru ca cei care doresc să beneficieze de serviciile de fotografie și conexe să poată opta pentru ele în cunoștință de cauză. Astfel, vom folosi pentru a ilustra portofoliul unele fotografii obținute în cadrul diverselor ședințe foto. Utilizarea acestor fotografii se face cu acordul clienților, iar, în cazul în care în fotografii se găsesc minori, cu acordul părinților sau tutorilor legali ai acestora. Poți refuza sau retrage în orice moment acest acord de utilizare.

Drepturile tale in calitate de client

Drepturile consumatorului sunt în conformitate cu legislația în vigoare.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului studioava.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea companiei noastre  si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului fauveatelier.com numai in limitele metionate in prezentul document.

De asemenea, numele site-ului (studioava.ro) precum si insemnele grafice nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Conținutul, informațiile, materialele, datele, textele, imaginile de pe acest site nu vor fi copiate, republicate, reproduse, transferate, afișate, distribuite, transmise, vândute sau modificate, decât cu acordul scris al FAUVE ATELIER SRL.

Utilizarea site-ului precum si accesul pe site nu acordă nicio licență sau drept de a utiliza conținutul, informațiile, materialele, datele, textele sau imaginile. Totodată, nu vei utiliza niciun dispozitiv automat sau manual pentru monitorizarea conținutului, informațiilor, materialelor, datelor, textelor și imaginilor. Software-ul, aplicațiile și modulele utilizate pe site sunt proprietatea FAUVE ATELIER SRL sau ale partenerilor noștri. Nu se pot reproduce, crea lucrări derivate, deconstrui, dezasambla, decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera sau modifica niciun fel de parte din site.

Pentru raportarea încălcării drepturilor de autor te rugăm să ne contactatezi.

Prevederi finale

Nu se pot delega, cesiona sau transfera drepturile sau obligațiile din „Termeni si condiții”.

„Termenii și condițiile” precum și respectarea lor de către noi si de către tine sunt în conformitate cu legislația în vigoare.

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe site și care nu este deja tratată de niciun articol din „Termenii și condiții”, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către client / vizitator al site-ului.

Pentru orice informații suplimentare te rugăm să ne contactezi.